از درب با روكش PVC  بيشتر بدانيم.

همانطور كه می دانيم «پی وی سی» مقاومت بالايي در مقابل رطوبت دارد به طوری كه ورق های پی وی سی با ضخامت های 16 ميل را برای ساخت كابينت سرويس های بهداشتی و كابينت زير سينک آشپزخانه به كار می برند. همين موضوع باعث شده است كه درب های روكش پی وی سی را هم به اشتباه به عنوان درب پی وی سی و ضد آب معرفی كنند در حالی كه ورق های پی وی سی ضد آب كلاً پی وی سی می باشند اما ورق های به كار برده شده در ساخت درب در واقع ورق های ام دی اف می باشند كه با پی وی سی به ضخامت های 0.4 و 0.2 ميلی متر روكش شده اند.

درب پی وی سی ,درب pvc,درب روکش پی وی سی

تولید درب ام دي اف روکش پي وي سي

برای ساخت درب داخلی ام دی اف روکش پی وی سی معمولاً ابتدا طرح مورد نظر برای درب را به وسیله دستگاه سی ان سی روی ورق های ام دی اف خام با ضخامت های مورد نظر اجرا می شود و سپس با استفاده از این ورق  درب به مرحله تولید می رود و پس از ساخت درب، درب ساخته شده را برای وکیوم کردن روکش پی وی سی وارد دستگاه ممبران می شود و روکش های پی وی سی با ضخامت های 0.2 یا 0.4 میلی متر بر روی درب وکیوم می شود به طوری که پی وی سی به طور کامل در تمامی شیارها حرکت کرده و پس از روکش کردن درب ام دی اف طرح اجرا شده با دستگاه سی ان سی کاملاً قابل مشاهده است.

درب روکش پی وی سی

روکش های پی وی سی به صورت رول است که وقتی درب درون سینی دستگاه قرار می گیرد تحت دمای با مکش زیاد روی درب وکیوم می شود به طوری که اگر شبکه بندی درون درب محکم نباشد درب تحت فشار خرد خواهد شد، از این رو معمولاً شبکه بندی درب های روکش پی وی سی چوبی یا یونولیت می باشد و اگر قرار باشد از شبکه بندی معمولی استفاده کنیم بایستی ابتدا رویه درب روکش شود و بعد از روکش کردن رویه را مانند تولید سایر درب ها بر روی کلاف پرس کرد و در صورتی که روکش کردن رویه درب قبل از تولید درب انجام شود کناره های درب باید جداگانه روکش شود که در این صورت میزان درزها زیاد خواهد شد، چسب هایی که برای روکش کردن پی وی سی بر رویام دی اف استفاده می شود و در دمای 80 درجه مجدداً فعال می شوند از این رو اگر رویه روکش شده قبل از تولید درب روکش پی وی سی آماده شود بایستی پرس رویه بر روی کلاف را با استفاده از دستگاه پرس سرد انجام داد.
در حال حاضر بیشترین استفاده از ام دی اف روکش پی وی سی در تولید درب های ضد سرقت ایرانی و ترکیه استفاده می شود و برای درب های داخلی آپارتمان ها نیز بسیار رواج دارد.

درب روکش پی وی سی اتاقی

درب های روکش PVC تعریف ما از ضد آب بودن این است که درب بر اثر رطوبت هیچ گونه آسیبی نبیند.که این تعریف برای درب های روکش PVC به طور کامل صادق نیست.پی وی سی مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد به طوری که ورق های پی وی سی با ضخامت های 16میل را برای ساخت کابینت سرویسهای بهداشتی و کابینت زیر سینک آشپزخانه به کار می برند.
همین ذهنیت باعث شده که درب های روکش پی وی سی را هم به غلط به عنوان درب پی وی سی و ضد آب معرفی کنند.در صورتی که ورق های پی وی سی ضد آب کلا پی وی سی می باشند.اما ورق های مورد استفاده در ساخت درب در اصل ورق های ام دی اف هستند.که با پی وی سی به ضخامتهای 0.4 یا 0.2 میلی متر روکش شده اند.باید توجه کرد که آب از سطح روی درب غیر قابل نفوذ است،اما در صورتی که کلاف درب پی وی سی نشده باشد رطوبت از کلاف نفوذ خواهد کرد.

آیا درب های روکش PVC کاملا ضد آب هستند؟

در بخش مربوط به درب mdf درباره ساختمان این نوع درب ها موارد مهم را بیان کردیم. میتوانید با مراجعه به آن به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشید.
به این نکته نیز باید توجه کرد که آب از سطح روی درب غیر قابل نفوذ است اما در صورتی که کلاف درب  pvc  نشده باشد رطوبت از کلاف نفوذ خواهد کرد و همان اتفاقی که برای سایر دربها از جمله دربهای “اچ دی اف” و “اچ پی ال “پیش می آید برای این درب هم پیش خواهد آمد و در صورت روکش شدن کلاف هرچند که نفوذ رطوبت کمتر خواهد شد.

آشنایی با درب MDF روکش PVC

درب های ام دی اف روکش پی وی سی، از جنس ام دی اف می باشد که روکش آن از جنس پی وی سی (pvc) می باشد که درب "ام دی اف" روکش پی وی سی بیشتر به عنوان "درب ورودی" یا درب آپارتمان کاربرد دارد که ما در سایت راسان درب نمونه مدل این درب ها و نمونه طرح های پر فروش درب ورودی روکش پی وی سی را قرار داده ایم تا شما مشتریان عزیز متناسب با سلیقه خود درب ورودی منازل خود و درب آپارتمان خود را از جنس درب mdf روکش پی وی سی انتخاب کنید.

منبع : راسان درب